De hotelbedden van Goossens

Met de hotelbeddencollectie van Goossens kunt u uw bedden volledig naar wens samenstellen. Zo kunt u kiezen tussen verschillende hoofd-en voetborden, boxsprings, materialen & kleuren, comforts en pootjes.

Oog voor ieder detail

Bij Goossens laten we niets aan het toeval over. Zelfs aan de kleinste details besteden we de grootste aandacht. Vooral fraai of puur functioneel: de afwerking is altijd tot in de perfectie verzorgd.

Op maat gemaakt

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt zeker voor een gezonde nachtrust. Iedereen heeft weer nét even andere ideeën en behoeften als het gaat om slapen en liggen. Daarom kunt u met de hotelbeddencollectie bijna alles afstemmen op uw eisen en smaak. Dus hoe iemand ook slaapt… we maken er maatwerk van!

Hoogwaardige kwaliteit

We ontwerpen en produceren onze Infinity collectie volledig zelf. Zo kunnen we de kwaliteit scherp in de gaten houden. Onze producten voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitseisen, die onze kwaliteitscontrollers continu bewaken. Met Goossens koopt u dus altijd het beste van het beste, daar kunt u van op aan.

Wij zijn

Innovatief
Wij blijven voortdurend innoveren en naar oplossingen zoeken die nóg beter zijn dan ze al waren.

Onze bedden

zijn uniek
Onze eigen designstudio tekent voor de exclusieve ontwerpen.

Matrassen

Ook is er keuze genoeg uit verschillende matrassen.  Alleen de beste materialen zijn goed genoeg voor ons. Dat geldt voor alle onderdelen, inclusief de belangrijke afdeklaag.

“Infinity matras beste nieuwkomer 2016”
Consumenten beoordelen het Goossens 200 HR Infinity matras met een 7,5.