Project Description

Realiseer een turn-key renovatie van onze hotelkamers met de kernwoorden stoer, haven, water, maar ook rust en comfort. Dat was de mooie uitdaging die wij Goossens boden bij Thon Inn hotel Rotterdam. Zeker omdat het niet alleen ging om het leveren van de meubelen, maar ook om de vloeren en wanden.

“We wilden graag een verwijzing in onze hotelkamers naar de grote schepen en scheepsdekken die af en aan varen in de Rotterdamse haven. Dat heeft Goossens echt heel mooi ingevuld met de roestige wand achter de comfortabele boxspring en de PVC vloerbedekking die met zwarte strips is ingelegd. Een prachtige knipoog naar een scheepsdek!”

De blauwe boxspring en bedbank verwijst natuurlijk naar het water, waar de stoere ‘roest’ kleuren van de fauteuil en de loper op de boxspring een mooi contrast mee vormen.

“Natuurlijk was het voor ons erg belangrijk dat de periode dat de hotelkamers niet gebruikt konden worden, zo kort mogelijk was. Door een minutieuze voorbereiding heeft de afdeling projectinrichtingen van Goossens dit project in zeer korte tijd gerealiseerd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en hebben al vele complimenten van onze gasten mogen ontvangen!”