Project Description

Dit recreatieoord is een volledig nieuw bouwconcept, waarbij de koper de woning geheel naar eigen wens kan samenstellen in grootte en afwerking. Dat geldt ook voor de inrichting van de woning. Een mooie uitdaging voor Goossens om een modelwoning in te richten in een landelijke omgeving.

De klant was op zoek naar zachte tinten die mooi op elkaar afgestemd zijn en een mooi en harmonieus geheel vormen met de landelijke omgeving. Wij hebben dat perfect gedaan in de zit- en eethoek. Zeker de offwhite kasten en tafels met ingelegd blad zijn prachtig en contrasteren mooi met de natuurlijke houten vloer.

Wat we erg goed vinden passen zijn de gecapitonneerde eetkamerstoelen en fauteuil. Dat geeft deze landelijke inrichting een luxe uitstraling waarin het heerlijk genieten en tot rust komen is voor de gasten!

De symmetrische keuken is wel donker en vormt dus een spannend contrast met de rest van de woning, maar het gemêleerde keukenblad trekt het geheel toch weer naar elkaar toe. Heel mooi hoe de houten vloer en de lichte gordijnen de keuken qua stijl toch weer in evenwicht houden met het eet- en zitgedeelte. Wij zijn echt super tevreden met deze geslaagde inrichting!

De woningen zijn naast de Landelijke stijl ook in de stijlen Puur, Modern en Luxe in te richten. Maar naar smaak kan er natuurlijk ook een persoonlijke mix worden samen gesteld. Alles is mogelijk!